Returpolicy

Hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp

Vi på FyndaLoss strävar efter din fullständiga tillfredsställelse med varje produkt du köper från oss. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, erbjuder vi en returpolicy på 30 dagar från det att produkten levererades till dig. Nedan följer vår process och riktlinjer för returer:

Returprocess:

1. Kontakta vår kundtjänst: För att starta en retur vänligen kontakta vår kundtjänst via support@fyndaloss.se. Uppge ditt ordernummer och produktdetaljer samt skälet till returen.

2. Returgodkännande: Efter att vi har mottagit din returbegäran kommer vi att granska informationen och meddela dig om returen är godkänd. Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera returer som inte uppfyller våra riktlinjer.

3. Returnera produkten: Om din returbegäran godkänns kommer vi att ge dig detaljerade instruktioner om var du ska returnera produkten. Produkten måste returneras i sitt ursprungliga skick, oanvänd, med alla tillbehör och i originalförpackningen.

4. Inspektion och återbetalning: När vi har mottagit och inspekterat den returnerade produkten kommer vi att behandla din återbetalning. Återbetalningen kommer att utföras via den ursprungliga betalningsmetoden inom 14 arbetsdagar från det att vi mottog returen. Observera att fraktkostnader inte återbetalas om de inte beror på vårt fel.

Viktiga riktlinjer för returer:

  • Produkten måste returneras inom 30 dagar från leveransdatum.
  • Produkten måste vara oanvänd och i sitt ursprungliga skick.
  • Produkten måste returneras i originalförpackningen tillsammans med alla tillbehör.
  • Returfraktkostnaden är kundens ansvar om returen inte beror på fel från vår sida.
  • Vi accepterar inte returer av produkter som är skadade på grund av felaktig användning eller försumlig hantering.

Kontakta oss:

Om du har några frågor eller behöver hjälp med en retur, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via support@fyndaloss.se. Vi är här för att hjälpa dig och se till att din upplevelse med FyndaLoss är så positiv som möjligt.

Tack för att du valde FyndaLoss. Vi ser fram emot att fortsätta att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående kundservice.

Redo Att Fynda Loss?

Upptäck vårt breda sortiment med mängder av fynd för dig och ditt hem!